Ett liv i lyx...

Studentlivet är inte alltid fullt av pengar men med vänner, kärlek och hela världen för mina fötter gör det ingenting!

Internationella Kvinnodagen

Publicerad 2013-03-08 18:03:00 i Allmänt,

Min önskan är att alla flickor ska ha rätt och möjlighet att få gå i skola. Att kvinnor runt om i världen ska få samma möjligheter att följa sina drömmar så som jag är uppvuxen med. Att unga flickor ska få vara barn istället för att arbeta eller giftas bort. Att världen ska bli en bättre plats för flickor runt om i världen att växa upp i och möjligheten att få skapa sig en framtid. Att kvinnor ska slippa förtryck, fördomar och förutfattade meningar.

 
Så det är inlägget tillägnar jag min mamma som inte bara uppfostrat mig till att bli en självsäker, självständig och stark kvinna utan som alltid har stöttat mig, vilka galna påhitta hon än har fått stå ut med. Så till min mamma på den internationella kvinnodagen vill jag bara säga tack och önska att jag kommer bli en lika bra mamma som hon. 
 

Stank i bussen

Publicerad 2013-03-06 21:51:00 i Allmänt,

Det händer att jag åker buss till och från stallet  och just idag händet det att en kille plötsligt sprang av bussen med orden: "Det stinker lika illa som en spya här!"

Jag kunde först inte känna något men när jag väl började sniffa lite förstod jag vad killen menade, den pryda lilla tanten framför mig stank lika mycket av pissblöt hösilage som jag!
 
Kan man tänka sig ;)

Om

Min profilbild

Rebecka

"Ha en hjältes orädda attityd och ett barns kärleksfulla hjärta."

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela