Ett liv i lyx...

Studentlivet är inte alltid fullt av pengar men med vänner, kärlek och hela världen för mina fötter gör det ingenting!

Blivande lärare kidnappade!

Publicerad 2010-11-21 20:40:02 i Allmänt,

Del 1

Igår kidnappades fem unga faddrar från Lärarprogramet vid LiU, efter att ha infunnit sig på platser som genom ett brev tilldelades dem på märkliga vis. Dessa brev, baserad på bokstäver utklippta ur tidningar, innehöll instruktioner till de fem faddrarna, om plats, tid och förmål som skulle medtagas.

Vid faddrarnas enskilt utmärkta platser blev de bortförda av några mystiska okända ungdomar, med huvor märkta på speciella sätt. Efter en kort promenad var de framme vid kidnapparnas första stopp, den ökända Hangaren i Ryd. Trots höjdskräck och diverse andra fobier klättrade de till taket i hopp om sin befrielse. Men icke...

Endast ett test som avslutades med att luvorna togs fram och på de nu skärrade faddrarna. Kidnapparna förde de fem unga faddrarna vidare till ett varmt och fuktigt rum, kallad "bastu". Där blev de ombytta och var tvungna att tillbringa flera timmar i den outhärdliga hettan. Sedan fördes de vidare till ett instängt och mörk rum för att i en soffa lyssna på de mystiska okända kidnapparna, som tog ton till olika kända sånger men omformulerade texter, alias "gyckel".

 


Del 2

Med tårar i ögonen blev faddrarna ännu en gång bortförda, för att denna gången under tvång utnyttja bowlinghallens resturang i city, där en STOR hamburgstallrik trycktes ner i magarna på faddrarna. Nästa steg i kidnapparnas plan var totalt oväntat, de fem unga faddrarna skulle spela bowling! Och med en vinst till den bästa spelaren. Vinsten trodde faddrarna utgjordes av sin frihet och därför spelade de med livet som insats. Vann gjorde lille Sandro, men vinsten utgjordes av havregryn, flingor, 3 äpplen, linfrö och kakao...

Efter bowlingen fördes faddrarna vidare mot nästa del i kidnapparnas plan, nämligen ytterliga ett instängt och mörkt rum. Detta rum låg dock flera våningar upp i ett höghus där ytterligare sånger framfördes samt en mycket förvånande film där det visade att anhöriga till de fem unga faddrarna hade varit inblandade i komplotten!

Faddrarnas äventyr avslutades när kidnapparna bestämde sig för att släppa dem fri. Som minne fick de ett märke, så att de aldrig skulle glömma. Men vem kommer någonsin glömma WICKEDs faddertack?





Kommentarer

Postat av: caroline

Publicerad 2010-11-21 21:39:58

jag kommer garanterat ALDRIG glömma det!! så sjukt BÄST ni är!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rebecka

"Ha en hjältes orädda attityd och ett barns kärleksfulla hjärta."

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela