Ett liv i lyx...

Studentlivet är inte alltid fullt av pengar men med vänner, kärlek och hela världen för mina fötter gör det ingenting!

Ny kurs, nya sidor att läsa

Publicerad 2011-04-05 18:56:16 i Allmänt,

Satt på ännu en introduktion till ytterligare en ny kurs... mest sagda meningen: "Allt står i blockboken" (info-häfte om hela kursen)... så vad gör man under en hel timme där allt han säger "står i blockboken", jo man SOVER! en trist men sann verklighet för en utsliten trött student.

Något vi fick veta under introduktionen var: "Ni ska läsa lite mer än 1400 sidor under denna kursen men innan ni säger något skulle jag vilja berätta en sak. Sedan ca 100 år tillbaka har det varit standard på universitet att man läser ca 200 sidor i veckan. Eftersom denna kursen är 10 veckor gånger 200 sidor blir det 2000 sidor under hela kursen, men eftersom ni har 2 veckor praktiskt arbete blir det 8 veckor gånger 200 sidor alltså 1600 sidor så om ni kan räkna lika bra som jag ser ni att ni läser inte för många sidor utan för lite sidor...egentligen". De tror inte vi har något liv utanför skolan!

Efter hade vi en föreläsning som var intressant men som gick i ljusets hastighet! Tror inte ens Superman hade hunnit med i hennes tempo... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rebecka

"Ha en hjältes orädda attityd och ett barns kärleksfulla hjärta."

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela