Ett liv i lyx...

Studentlivet är inte alltid fullt av pengar men med vänner, kärlek och hela världen för mina fötter gör det ingenting!

Allas vår Scott

Publicerad 2013-04-22 10:32:00 i Allmänt,

Ibalnd händer det faktiskt att jag inte har så mycket på hjärtat/hjärnan men så kanske jag stöter på något roligt, är med om något roligt eller bara får en snilleblixt. Nu stötte jag på något roligt, polisen Scott. Han gör inlägg på Polisen i Växjö/Alversta fb-sida och jag gillar att läsa hans inlägg. Det som är ännu roligare är att läsa en del frågor och kommentarer.
 
"Fråga: Använder polisen kängurur i Australien
Svar: ja, lika mycket som vi använder isbjörnar i Sverige."

Dumma frågor får dumma svar :)

Ultraljud (på hunden)

Publicerad 2013-04-13 19:26:45 i Allmänt,

Man kan tycka att ultraljud ska vara känsloladdade av förväntningar och förhoppningar men i mitt fall var det mest bävan över ett svar jag inte ville ha. När hunden sedan inte vill ligga ner utan veterinären får välta henne och jag trycka ner henne medan hon HELA tiden gnäller och muttrar som om det vi höll på med var det värsta som hänt i hela hennes liv. Min mening: Man måste ta konsekvenserna när man gör saker och inte tänker på följderna.

Det var tio nervkittlande minuter innan veterinären säger de magiska orden: Hon ser tom ut... Och jag drar en suck av lättnad, det är långt när man måste vänta 28 dygn för att veta om man ska förbereda sig på en lång sommar med ett gäng valpar eller en sommar som alla andra med en hund.

Det är nog inte heller ofta som receptionen där man betalar får på frågan om det gick bra svaret: JA, hon var tom! Jag kunde inte heller sluta le. SÅ SKÖNT! De tittade frågande på varandra så jag kända att jag ville förtydliga att det var en oplanerad händelse som ledde till ett besök hos veterinären och grejen kallad ultraljud.

Zara Larsson

Publicerad 2013-04-08 12:53:00 i Allmänt,

Jag hoppas Zara Larsson inte tar detta som en förolämpning men när jag hörde hennes låt på radion trodde jag först det var Rihanna. När jag sedan läste i tidningen att Zara var på väg mot ett skivkontrakt i USA tänkte jag att jag måste lyssna vilka låtar som var hennes. Och märk min förvåning när jag lyssnade på Uncover och inser att det inte är Rihanna utan Zara, en svenska 15-årig tjej!

Bara en sak att säga: wow!


Uncover med Zara Larsson
 
 
 

Kid President

Publicerad 2013-04-02 11:16:00 i Allmänt,

Läste om honom på Aftonbladet och hittade sedan denna underbara video, finns det någon underbarare och med bättre visdomsord ...?! Kolla länken:
 
Pep Talk
 
 

Om

Min profilbild

Rebecka

"Ha en hjältes orädda attityd och ett barns kärleksfulla hjärta."

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela