Ett liv i lyx...

Studentlivet är inte alltid fullt av pengar men med vänner, kärlek och hela världen för mina fötter gör det ingenting!

Kenny Starfighter

Publicerad 2012-03-30 00:22:21 i Allmänt,

För jättelänge sedan var det inne med spöken i filmer (GhostBusters), för länge sedan var det inne med alien och sci-fi monster (Alien och Godzilla), för bara ett litet tag sedan var det inne med vampyrer (Twillight) och allt det har jag klarat mig igenom och för det mesta gillat men...

...nu är det tydligen inne med zombier för allt verkar innehålla dem! The walking dead, zombiland, resident evil och det enda filmmonstret jag inte klarar av är zombier. Tack för det, Kenny Starfighter!

Hjärtevän

Publicerad 2012-03-28 19:46:27 i Allmänt,

Det finns ingen jag bryr mig mer om än min hund. För mig är hon halva mitt liv och utan henne skulle allt vara tyst och tomt. När hon (som för henne är udda beteende) står och "sparkar" lite med ett bakben tycker jag det ser konstigt ut. För att sedan bekräftas när jag börjar trycka och klämma på benen märker en aningen annorlunda reaktion på det ena bakbenet. Efter letande och klämmande ser jag en liten svullnad på baksidan av benet, precis ovanför trampdynan. Paniken växer i bröstet och egentligen vill jag ringa och jaga veterinär på en gång men det skulle inte behöva vara något allvarligt, bara något efter skogspromenaden tidigare idag eller trampat på en sten som var lite vass. Men utan något sår eller liknande växer oron och jag vet inte vad jag skulle göra om jag förlorade henne... Tänk om det är allvarligt!

Är det oförändrat imon ringer jag djurdoktorn.

Ljuset är här!

Publicerad 2012-03-26 18:53:28 i Allmänt,

Jag har åkt förbi hela vintern i mörkret men nu ser jag, kyrkan är rosa!!! Siluetten har varit så fin men kom igen, rosa... På en kyrka...

Paus

Publicerad 2012-03-21 22:10:51 i Allmänt,

Inte för att jag inte har inspiration, inte för att jag inte vill utan helt enklet för att jag inte har tid. Jag vet inte när jag ska hinna städa, tvätta eller laga mat de närmsta två veckorna så hur ska jag hinna skriva något kul, genomtänkt eller inspirerande här...?

Hinner jag så hinner jag men hinner jag inte så vet ni varför eller inte. På återseende kära vänner!

För länge sedan...

Publicerad 2012-03-19 17:23:42 i Allmänt,

... hade Rebecka en vanlig hund. Nu har Rebecka en pojkvän och en avundsjuk hund. Japp, nu är det officiellt: Athena är avundsjuk på min pojkvän!


Fjortis-glad

Publicerad 2012-03-14 21:16:43 i Allmänt,

För jag har skaffat en iPhone, för jag har skaffat en iPhone, för jag har skaffat en iiiiiPhooooonneee, Fy fan vad jag är glad!

Dagens citat

Publicerad 2012-03-13 22:06:37 i Allmänt,

"Jag fick två klistermärken av "äpplet" tillsammans med min iPhone. Tror du min dator blir bättre om jag klistrar på dem där...?"

Två träbitar och en skruv

Publicerad 2012-03-10 09:43:34 i Allmänt,

När man sitter på ett seminarie, blir tilldelad två träbitar och en skruv kan det mesta hända.

Man kan inte påstå att vi slöjdstudenter har dålig fantasi i alla fall...

Erkännande

Publicerad 2012-03-08 22:21:24 i Allmänt,

Jag: Jag ska skaffa en iPhone 4S!

Kompis: Vaför en iPhone?

Jag: Jag vet inte, har alltid velat ha en.

Kompis: Det är bara för att det är ett äpple på den.

Jag: NEJ!!!

Tystnad

Jag: Okey, lite därför...

Födelsedagsbarnet

Publicerad 2012-03-05 22:36:12 i Allmänt,

Första gången jag såg Athena, klättrade hon över alla sina sju syskon i valpinhägnaden endast 5 veckor gammal. Idag fyller min älskade bästa vän 6 år och till hennes födelsedag har jag letat upp lite bilder, gamla som nya!
































Gbg Horse Show

Publicerad 2012-03-04 15:00:45 i Allmänt,

Bättre sent än aldrig men några bilder från förra helgen, det är vid sådana tillfällen inspirationen flödar och jag VERKLIGEN vill ha en egen häst!







Hur folk än klagar på ihoptryckta nackar, onaturliga former så vet jag en sak och det är att man kan inte tvinga hästen till något den inte vill! Det var otroligt inspirerande att se küren :)

Här glider Kingen in...

Publicerad 2012-03-03 21:03:33 i Allmänt,

Trodde aldrig jag skulle säga detta men jag hoppas nästan att Sean Den Förste Banan går vidare till final. Men vad skulle resten av Europa säga om det mot förmodan skulle bli Sean Banan som vinner finalen nästa veckan...

... troligtvis att svenskarna förlorat förståndet helt och hållet nu!

1 klar, 365 kvar...

Publicerad 2012-03-01 21:52:35 i Allmänt,

GYMTID!

Två vilsna själars första tripp i Medleys Gym som inte skulle överlevt om det inte varit en otroligt snäll och trevlig man som guidade oss rätt. Första steget, lite försiktigt överblickande, möttes av ett rum fullt med maskiner och svettiga människor som andfått kämpar för att motionera. Strax var vi några av dessa stackars satar.

Att springa på ett rullande band, bli svettig och trött samtidigt som man tittar på en stor plattskärm som visar Biggest Loser var kanske inte vad man önska befinna sig men vad gör man inte för att må bra (läs Beach 2012). När man sedan ska sitta i diverse avancerade maskiner och lyfta tyngder för att göra någon form av styrketräning, där andra svettiga andfådda satar suttit före mig var kanske inte någon hit, men som sagt vad gör man inte...

Nu ska jag sätta mig i soffan, äta mat och slappa resten av kvällen för att imorgon SKIPPA GYMMET och träffa tjejerna för god mat och fredagsmys!



Om

Min profilbild

Rebecka

"Ha en hjältes orädda attityd och ett barns kärleksfulla hjärta."

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela