Ett liv i lyx...

Studentlivet är inte alltid fullt av pengar men med vänner, kärlek och hela världen för mina fötter gör det ingenting!

Välkommen hem!

Publicerad 2012-10-26 23:03:22 i

Många undrar nog hur mycket deras föräldrar älskar sina barn men jag undrar inte längre, jag vet...

Ända sedan jag flyttade hemifrån för tre år sedan blir det alltid ett lika "kallt" välkomnande när jag kommer hem, dvs mitt rum är en frysbox (nu får ni tänka bort sommaren) med ett element som är avstängt för att spara elräkningar och ett inte särskilt tjockt täcke. Täcket gör inget men jag har bett dem att de kanske skulle kunna sätta på elementet en dag innan jag kommer hem. Men ett stort misslyckande från min sida.

Så här ligger jag i ett rum med minusgrader utomhus, ett element som inte går att sätta på, två tunna täcke, en filt och strumpor på fötterna. Ni som känner mig personligen vet att jag inte fryser i första taget...

Men jag älskar mina föräldrar!

Födelsedag

Publicerad 2012-10-19 19:31:00 i

Vi är ett tjejgäng som firar varandras födelsedagar med att hitta på roliga saker som vi då bjuder födelsedagsbarnet på, denna gången var det Malins tur.

Vi kom på den otroligt trevliga och totalt skräckinjagande idén att gå på spökvandring på Ekenäs slott. Nej, det är inget vi hittar på själva utan som varje höst anordnas där. Jag tänkte inte på hur denna spökvandring skulle gå till utan snarare vad kul Malin skulle tycka det var. Tanken slog mig inte förrän vi kom fram till slottet som vi knappt såg siluetten av för ALLT var mörkt. Det var då jag insåg att det kommer vara ungefär som att gå i spökhuset på Liseberg...

Jag tror jag gjorde större delar av sällskapet döva för jag vet inte hur många gånger jag skrek. Men jag klarade det! Första och sista gången för mig men för lite mer våghalsade personer (som Malin) är det säkert väldigt underhållande...

 

Malin och Maria innan vi går in i slottet

Hästskit

Publicerad 2012-10-13 14:48:50 i Allmänt,

Var i stallet igår och för en gångs skull fick hunden följa med. Hon var hur glad som helst, springa lös, leka med Railey, jaga katter och framför allt äta hästskit.

Men som all skit man äter måste den komma ut oxå vilket har resulterat i en smärtsam dag idag, för hundens ändtarm... Hon är inte lika glad idag.

Nytt liv

Publicerad 2012-10-11 13:15:04 i Allmänt,

Som många andra talar man om att förändra sitt liv. Mitt första steg var efter nyår där mina nyårslöften var att äta bättre och träna mer. Något jag har försökt hålla hela våren och sommaren med blandad resultat. Oftast är det svårt att förändra sitt liv, framför allt när det känns som om någon dragit unda marken under dina fötter. Men man hittar tillbaka och nu har jag tagit itu med mina mål på allvar.
 
I början av december är mitt mål att kunna springa 5 km, farten spelar ingen roll men jag ska orka springa 5 km i sträck utan paus. Eftersom jag vill ha en större "morot" och är ganska vad ska man säga, gillar saker, så blir min belöning efter detta att fixa mina naglar :D Något jag velat göra länge men som nu får en större betydelse!

Visdomsord

Publicerad 2012-10-09 18:52:11 i Allmänt,

Ibland slår livet omkull dig men det spelar ingen roll hur hårt eller långt du faller utan styrkan som tar dig upp på fötterna igen.

Dum som tåget

Publicerad 2012-10-05 19:10:48 i

"Hur kommer det sig att man säger "Dum som tåget"?"

"Uttrycket grundar sig i att tåg är enkelspåriga, dvs. de kan inte kompromissa utan måste hålla sig till ett spår."

Konsten att göra plats

Publicerad 2012-10-03 11:08:06 i

När man ska göra plats för sin hund i sängen, speciellt min hund bör man tänka på en del saker:

• Hunden bör ligga ytterst, annars kommer hon sakta men säkert putta ut dig över sängkanten.

• Hunden bör inte ligga för långt upp vid kuddarna, då kommer du snart få en massa tassar i ansiktet.

• Vill du ha täcke på dig, dra åt så mycket som möjligt innan hunden får komma upp, annars kommer du sluta utan täcke.


Om du följer dessa kan det gå bra eller så bestämmer sig hunden för att helt enkelt lägga sig på dig, för du har den bästa platsen och täcket...

Om

Min profilbild

Rebecka

"Ha en hjältes orädda attityd och ett barns kärleksfulla hjärta."

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela